Halmstad Officierssmäss

Evenemang

Hyr officersmässen

Officersmässen med sin vackra exteriör, interiör och fascinerande historia är en unik evenemangslokal för er som vill sätta guldkant på bröllopet, födelsedagen eller andra speciella dagar.

Vi hjälper alla våra gäster att skräddarsy sina evenemang för att skapa minnesvärda upplevelser. Läs mer om vad vi kan erbjuda här nedan.

 

 

Teamet bakom mässen

Vi har lång erfarenhet av att anordna olika former av evenemang. Maria som är huvudansvarig har arbetat på mässen i över 30 år och med cirka 100 evenemang om året har hon samlat på sig ett brett kontaktnät och ovärderlig kunskap.

Vi har fått följa många av våra gäster genom flera viktiga händelser i deras liv – från examen, till bröllop, dop och födelsedagsfester. Detta är något vi värderar högt och vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Evenemangspaket

Vi vet att inget evenemang är det andra likt, därför har vi inga färdiga paket och prislistor. Vi utgår alltid från er – vilken typ av mat önskar ni? Bordsservering eller buffé? Fri dryck eller drinkbiljetter? Ska känslan vara elegant eller avslappnad. Frågorna kan vara många. Vi hjälper er därför att skräddarsy ett evenemangspaket som passar just era önskemål och er budget.
Vi finns med er hela vägen, från planering till genomförande.

Gemensamt för alla våra skräddarsydda evenemangspaket är att de inkluderar både lokal, personal, mat och dryck – allt för att kunna ge er den bästa helhetsupplevelsen. All vår personal är utbildad och har givetvis god erfarenhet. Vi har också serveringstillstånd med fullständiga rättigheter. Det är därför inte möjligt att endast hyra lokalen, inte heller att ta med sig egen mat och dryck.

Skräddarsy ditt evenemangspaket

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett

evenemangspaket efter era önskemål
  •  

Lokalen

Mässen bjuder på en unik och gemytlig miljö full av historia, här omges ni av vackra möbler och anrika konstverk. Vi har allt som behövs för att kunna skapa den atmosfär ni önskar – vita linnedukar och kandelabrar för den eleganta tillställningen, samt trevliga sittgrupper framför öppen brasa för en mysig hemma hos-känsla.

Den vackra atmosfären passar perfekt till flera olika former av evenemang. Vi har lång erfarenhet av att anordna fester för bröllop, födelsedagar, examen och företagsevent, samt också andra tillställningar som dop och begravningar. Oavsett vilken form av evenemang ni är intresserad av så kan vi hjälpa er att skräddarsy ett evenemangspaket för er.

Vanliga frågor

Nej, tyvärr inte. Vi erbjuder endast fullständiga evenemangspaket som inkluderar lokal, personal, mat och dryck.

Nej, tyvärr inte. Vi har serveringstillstånd med fullständiga rättigheter, det är därför dessvärre inte lagligt att ta med egen dryck.

Ja, det går bra att ta med er egen bröllopstårta. All annan form av mat och dessert ordnar vi, läs mer ovan.

Bokningsförfrågan